Shoutbox archief
avatar
nee helaas, sorry
avatar
nog leden die morgen naar de bbq bij zena gaan
avatar
Gezellig toch? Smile
avatar
Moet niet gekker worden!!
avatar
Echt niet
avatar
doe eens gek! Tongue
avatar
NIET leden kunnen ook posten! Wink
avatar
En daar moet je het mee doen
avatar
Dit is mijn bericht
avatar
Lekker weer vandaag Tongue
avatar
Hoi
avatar
Goeie avond de shoutbox is voor iedereen dus laat een bericht achter
avatar
Even wat input gegeven in mod sectie.
avatar
de mooiste jaren zijn wel geweest heb ik het idee, alles wordt al minder, komt door die ziekte genaamd europa. Ik ga eind van het jaar nog naar italie, maar voortaan zal ik pas kort van te voren boeken en eerst aankijken of andere feesten met zelfde soort shows ook wel doorgaan.
avatar
ik ga er in iedergeval niet meer heen, achteraf blij dat ik niet gegaan ben, maar samenloop van zaken is gewoon sneu, het trieste voorval met de explosie bij de del vicario fabriek, de zwaargewonde vrouw bij een straat batteria, maar het erge van alles is dat de overheid daar al jaren de batteria wilt verbieden maar omdat het een zo'n diep gewortelde traditie is is dat lastig tegen te houden, nu cancellen ze alles onder het mom van de overledene van del vicario maar ze willen gewoon van de batterias af. kermis en concerten zijn er nog.. en het vuurwerk? hoorde dat bevolking daarom ook kwaad is.
avatar
klopt, erg sneu voor iedereen die daar op het moment is. in 1 klap de complete toerisme die ze jarenlang opgebouwd hebben weg, ze hebben 1 bolognese gezien, 3 shows en een paar straat batterias.
avatar
severo ook afgelast zag ik...
avatar
San
avatar
nu alweer avond Tongue
avatar
Middag alweer