AFTELLEN NAAR 31 DECEMBER 2019, 18:00u!

Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eurostar Fireworks
#1
Eurostar Fireworks staat voor goede service en hoogwaardig vuurwerk. Next level consumentenvuurwerk!

Consumentenvuurwerk op hoog niveau
Eurostar Fireworks blinkt uit in hoogwaardig consumentenvuurwerk voor de Nederlandse markt. Meer diversiteit in kleur en effect, daar staan we voor. Daarom worden onze producten zelf samengesteld en op maat gefabriceerd. Eurostar Fireworks brengt de professionele vuurwerkeffecten naar de consument: een unieke mix van het vuurwerk dat op zowel de consumentenmarkt als de professionele shows te zien is.

Eurostar Fireworks heeft de kennis en ervaring
Met onze kennis over de huidige vuurwerkmarkt voor consumenten en professionals hebben wij unieke producten kunnen samenstellen en groeit ons aanbod nog steeds. Het vuurwerk is door ons zelf ontworpen en spectaculairder dan ooit. We werken samen met een pyrotechnicus met jarenlange ervaring met professionele vuurwerkshows in binnen- en buitenland.

Veiligheidseisen voor alle producten
Vuurwerk is voor vermaak! Eurostar Fireworks verkoopt alleen vuurwerk dat is voorzien van een Europese CE-markering, dat aantoont dat het vuurwerk aan de veiligheidseisen voldoet en uitgebreid is getest om op de veiligheidseisen te controleren. Ook aan de veiligheid tijdens transport en opslag is goed nagedacht. Eurostar Fireworks werkt samen met TNO Nederland en BAM Duitsland om aan de strenge eisen te voldoen.

Beoordeling van klanten
Onze klanten geven ons op dit moment een rapportcijfer van 8,5. Het meest tevreden zijn ze over de kwaliteit van het vuurwerk en de snelle service die we bieden. Wil jij ook een recensie achterlaten? Laat het ons dan alsjeblieft weten. We zijn altijd benieuwd naar je bevindingen. Wie weet is er nog ruimte voor verbetering!

Kwaliteit vuurwerk 100%
Levertijd 90%
Prijs 80%
Klantenservice 90%

Klik!
Voor al je vuurwerkinfo!

https://www.avpvuurwerk.nl 


Het loopt altijd af met een sisser... Whistling 
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord
#2
Ze hebben mooie producten maar van mij mogen sommige producten wel iets meer tempo krijgen. Of wat meer verschillende tempo's.
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord
#3
moet zeggen dat veel producten toch wel een twijfelgeval zijn. Had van sommige cakes hoge verwachtingen , maar als je dan de product film ziet ik toch denk van laat maar liggen.
Voor al je vuurwerkinfo!

https://www.avpvuurwerk.nl 
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord
  


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)

Eurostar Fireworks00