AVP Vuurwerk

Volledige versie: 375 zakken afval met vuurwerk opgehaald
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Zoals elk jaar ligt de wijk Waterland in Spijkenisse er weer keurig bij. Na een dag eerder te hebben genoten van het vuurwerk werd een dag later traditiegetrouw de rommel opgeruimd. In totaal werden er 375 zakken vol opgehaald, evenveel als vorig jaar.

SPIJKENISSE
- Maandag 2 januari 2017 werd de vuurwerkafvalinzameling-actie in Waterland gehouden. Kinderen die 'druk' bezig zijn geweest met het afsteken van hun vuurwerk moeten natuurlijk leren dat afval moet worden opgeruimd. In Waterland snappen ze dat een beloning ertoe bijdraagt dat het opruimen met plezier gebeurt. Daarom ontving iedereen weer een muntje voor elke ingeleverde volle vuilniszak, te besteden bij Verhagen.

Vooral veel kinderen hebben vuilniszakken met vuurwerkafval ingeleverd, het totaal is een gelijk aantal aan dat van vorig jaar: 375 zakken.
De Reinis vuilniswagen kwam alle vuilniszakken ophalen en met hulp van veel mensen was de wagen zo geladen. De bewonersgroep Waterland bedankt de helpers van deze dag en uiteraard ook de mensen en de kinderen die aan het opruimen zijn geweest!

Video!
Videograaf Roel van Deursen was bij de opruimactie aanwezig om een reportage te maken. Roel: "Ik heb al vele complimentjes gehad, omdat de mensen mijn video zo leuk vonden."
Bekijk hier de video: Opruimactie Waterland 

Bron: http://nissewaard.debotlek.nl/nieuws/alg...-opgehaald-