AVP Vuurwerk

Volledige versie: PRIJSVRAGEN TOPIC 2018
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
dit jaar zijn we wederom terug met ons mooie forum topic PRIJSVRAGEN 2018.
Achter de schermen zijn we dit jaar weer druk geweest alle puntjes weer op de i te zetten en zullen wij jullie freaks weer gaan voorzien van een mooi en sfeervol avp seizoen .
Het gehele team is terug  ,en het forum staat weer vol .
Ook wat betreft prijsvragen zullen jullie dit jaar wederom niks te kort gaan komen en hebben wij ons hard gemaakt voor jullie .
het team is dan ook druk bezig geweest de afgelopen maanden sponsors te vinden en gesprekken te voeren om er voor te zorgen dat ook hierin niks te kort geschoten word.
Er komen dan ook wederom vele prijsvragen met super mooie prijzen .
normaal zijn jullie van ons gewend dat wij rond de maand december de prijsvragen druppelsgewijs hier gaan posten , alleen hebben wij er dit jaar voor gekozen per september al gelijk te beginnen met prijsvragen , dus houd het prijsvragen topic in de gaten want de eerste prijsvraag gaat aankomende week al online komen .
ook zullen wij hier een verzamel topic gaan maken waar ALLE deelnemende winkeliers/importeurs die een prijs ter beschikking stellen genoemd zullen gaan worden. 

Bij deze wensen wij jullie alvast namens het gehele team succes met de prijsvragen 

AVP TEAM
Bedankt AVP! Seizoen is weer begonnen, kriebels beginnen te komen, eerste bestellingen zijn gedaan, prijsvragen yep het is echt begonnen! Super dat jullie het weer allemaal mogelijk maken dit jaar  Thumbsup