AVP Vuurwerk

Volledige versie: Het Nederlandse matjes en rollen topic!
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Welke matjes en/of rollen zijn volgens jou het beste? Deel het hier en geef je mening.

Foto's en filmpje zijn natuurlijk toegestaan Biggrin
https://vimeo.com/51615135
hindoe van de intratuin was verrast van het nl geweld..


https://vimeo.com/51385924
100k ook van intratuin op zich grappig maar jammer dat de snippers lang na branden,met een beetje wind niet echt veilig.
Ik zelf vind ik de rollen van cafferata wel prima gaat lekker hard en snel en prima eindbom en voor 39 euro heb je gewoon een goede rol in huis Cool
(02-01-2017 / 21:36)Fireworkfreakz19 schreef: [ -> ]Ik zelf vind ik de rollen van cafferata wel prima gaat lekker hard en snel en prima eindbom en voor 39 euro heb je gewoon een goede rol in huis Cool

Eens! Die hebben goede rollen.
Ik vind altijd die 100k matten geld verspilling Tongue

Maar voor nederlands vuurwerk is het inderdaad wel grappig Tongue
ik zou hier me geld ook niet aan verspillen nee. qua knal is Nederland toch wel flut. wat ik overigens niet geheel begrijp, 1 EU toch? overal CAT3 en flash..
de 100 shots matjes voor een euro zijn leuk om overdag wat te stoken,
voor de rest koop ik geen grote rollen...
Prijs kwaliteit verhouding van de NL rollen vind ik zeer slecht. Weinig snelheid en het ploft mij iets teveel. De eindbom stelt meestal ook niks voor, soms merk je het verschil niet met de rest van de mat/rol.
Kleine matjes zijn wel geinig voor de kids maar een goed knetterlintje maakt vaak nog meer herrie dan de matjes.
wij hadden de wel bekende lady crackers van meerdere merken en makelij wel de 40 shots matjes 400 in een pakje altijd leuk.
nou we hadden er tussen zitten van een 1,50 tot 3,50
nou er zit flop  en flap bij maar er waren 1 pakjes die er wel uit sprongen
jawel sta er bekend om van vulcan deze waren echt wel hard dit jaar.
mijn kids vonden die echt wel goed dus heb er nog wat van gehaald Biggrin das weer een  opsteker voor vulcan dit jaar.
De lady crackers zijn inderdaad nog steeds de moeite waard als je even goed zoekt. Had dit jaar zelfs een doosje in handen van GBV waar flashkruit in gebruikt was. Knalletjes lijken dan op die van de Belgische Thousand Farts (ook alweer geschiedenis inmiddels). 

Nederlandse rollen koop ik uit principe niet. Ik heb daar meerdere argumenten voor. Ten eerste blijft het meestal bij popcorngeluiden. Daarnaast duurt zo'n 100k rol een eeuwigheid met afsteken. Je staat letterlijk, samen met de buurt te hopen dat ie eindelijk klaar is. Voor wat je krijgt is de gemiddelde rol ongeveer 5x te duur geprijsd. En last but not least, misschien wel de belangrijkste reden voor mij persoonlijk is dat ik ze gevaarlijk vind. Het residu smeult heel lang na en waait (brandend) alle kanten op. 

Dan veel liever toch even een echte rol die goed klapt en niet nasmeult, maar die zijn steeds lastiger te koop voor consumenten. Blijft jammer.  Sad
ik had 1 90 schots ratelbandje voor de grap gekocht in nederland afgelopen oud & nieuw , en op de verpakking stond ''CAT 3''


de winkel vermeld ik niet haha Thumbsup
(11-01-2018 / 10:46)Cameo schreef: [ -> ]De lady crackers zijn inderdaad nog steeds de moeite waard als je even goed zoekt. Had dit jaar zelfs een doosje in handen van GBV waar flashkruit in gebruikt was. Knalletjes lijken dan op die van de Belgische Thousand Farts (ook alweer geschiedenis inmiddels). 

De laatste Thousand Farts in België waren toch echt wel heftig hoor, dan hebben we het niet meer over knalletjes. Dat waren toch echt wel goede budget rollen.
Die GBV lady crackers zijn echt wel leuk. Paar jaar geleden goed ingeslagen!
Had dit jaar weer eens een 100k van Vuurwerktotaal, verwachte er zelf weinig van en vertelde de buurman al dat dit weer een Nederlands pruttelmatje was. Maar wat een geweld gaf deze voor een buskruit mat en ook de eindbom was volledig gevuld en knalde mooi in een keer, productie jaar was 2015 en laat ik er daar nou net nog een van in de bunker hebben liggen Biggrin

Helaas dit jaar helemaal niets gefilmd dus jullie moeten mij maar geloven op mijn woord  Cool