AVP Vuurwerk
Tripreport 28 december 2018 - Afdrukversie

+- AVP Vuurwerk (https://www.avpvuurwerk.nl/forum)
+-- Forum: Multimedia (https://www.avpvuurwerk.nl/forum/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Tripreports (https://www.avpvuurwerk.nl/forum/forumdisplay.php?fid=82)
+--- Topic: Tripreport 28 december 2018 (/showthread.php?tid=8368)Tripreport 28 december 2018 - Daniël Vuurwerk - 28-09-2019

Repost van VWC, het is wel mijn eigen report. Ik ben nieuw op dit forum dus hierbij mijn eerste bijdrage.
Helaas is het tripreport dit jaar zonder foto's. Ik ga proberen om dit jaar meer foto's te maken, en ook wat meer van de winkels te filmen. Enfin, laten we beginnen met het tripreport van het vuurwerk afhalen verleden jaar.


Het is 27 december 2018. De laatste voorbereidingen zijn getroffen, lijsten zijn uitgeprint, alles is gecontroleerd, en dan nog een keer controleren. Alvast in de tuin wat kruit snuiven met categorie 1. 's Avonds meechatten op Vuurwerkcrew, en af en toe nieuwe posts door lezen.
Dan is het al gauw 22 uur. Tijd om wat slaap te pakken, want de dag er na is uitslapen er niet bij.

28 december 2018, de wekker gaat af. Eigenlijk was ik al even wakker, met dat bizarre gevoel in je buik. Snel er uit, de rest wakker maken. Die ene boterham gaat er maar met moeite in, komt door de spanning, vast en zeker. Het wordt dringen qua tijd, om 7 uur begint het eerste afhaalblok waar we aanwezig moeten zijn. Helaas rijden we pas rond 5 voor 7 weg. Dan is het 7:20 als we bij de eerste winkel aan komen, Vuurwerkland Steenbergen. Het is nog donker maar een drukte van belang. Toen leverde ik het bonnenboek in, daarvoor speciaal liep degene die de bonnen scant naar achteren. Enfin, even later werd mijn bestelling binnen gedragen. Door een miscommunicatie werd mijn bestelling niet omgeroepen, maar moest ik er zelf op afstappen. Enfin, dit kan de beste overkomen. Een doos en een paar kartonnen kratten vol vuurwerk gingen de auto in. We waren vergeten de achterste stoelen er uit te halen, dus het wordt proppen bij Haokan. Omdat het bij Steenbergen door eerder genoemde ongeregeldheden iets later was belde ik Haokan op dat ik iets later was, dat was geen probleem.

Op naar Haokan dan. Haokan Roosendaal was gelukkig veel minder druk dan Steenbergen. Omdat ze hier maar één of twee mensen per kwartier zetten volgens mij gaat het afhalen veel beter. Samen met degen achter de balie liepen we de ellenlange lijst door, om vervolgens alles compleet mee te nemen. Nu werd het wel proppen in de auto, want we moesten nog door naar een andere winkel. Bij Haokan hebben we het grootste gedeelte opgehaald.

We moesten nog naar Breda, echter niet naar Breda Vuurwerk, maar naar een aantal losse dealers. Eerst gingen we naar Vuurwerkgigant Breda. Hier binnen gekomen was het ook rustig. Dit was een vuurwerkwinkel in de categorie: dit is het net niet. Het personeel was zeker vriendelijk maar daar hield het ook wel mee op. Hier hadden we wat shocks opgehaald, en wat kleinspul. Na dit spul later getest te hebben heb ik met mezelf afgesproken: nooit meer Cafferata.

Wat het goedmaakte was het spul wat we bij Intratuin Breda ophaalden. Hier hadden we wat shocks en een knalpakketje, en de gewonnen Crack Attack van China Red. Het was daar wel best druk, gelukkig redelijk snel geholpen. Daarna gingen we door naar Prinsenbeek om een setje Zena 50mm singleshots op te halen. Dit was het voor de 28e. Thuisgekomen alles uitladen en uitstallen, dit nam zoveel ruimte in dat het niet op één foto te vatten was.


RE: Tripreport 28 december 2018 - mayhem - 30-09-2019

leuk,leuk verwachten dit jaar natuurlijk een live verhaal van alle zaken die je afloopt met wat mooie fotos! Laugh