AFTELLEN NAAR 31 DECEMBER 2020, 18:00u!

Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Harry Loots Baarle-Hertog
#1
Star 
 Loots BVBA is gevestigd in Baarle-Hertog en zij hebben daar 2 vestigingen tot hun beschikking. De winkels worden ook wel gewoon "Loots" en de "Loots Puppykennel" (gevestigd bij een puppykennel) genoemd en zijn enkele tientallen meters bij elkaar vandaan gevestigd.


Contactgegevens:


Loots BVBA
Kapelstraat 13
Baarle-Hertog
Tel: 00-32(0)14699034
Fax: 00-32(0)14699004
Mobiel: 06-50598105
Email: harry.loots@pi.be
Website: Lootsvuurwerk.nl


Loots BVBA "Puppykennel"
Molenstraat 45
Baarle-Hertog
Tel: 00-32(0)14699034
Fax: 00-32(0)14699004
Mobiel: 06-50598105
Email: harry.loots@pi.be
Website: Lootsvuurwerk.nl


Openingstijden:

De openingstijden zijn voor beide winkels hetzelfde. Het is mogelijk dat Een van de 2 winkels dicht zit, dit maakt uiteraard niet uit qua assortiment, die is in beide winkels gelijk.

Loots BVBA
januari t/m augustus/september: 
Alleen op afspraak geopend
september t/m december: 
Alle dagen in de week geopend

Gelieve contact op te nemen voor een afspraak.


Assortiment:

Harry Loots heeft zijn assortiment zelf samengesteld aan de hand van meerdere merken. Zo verkoopt hij producten van 5 verschillende merken, o.a. van Original Fireworks, Bonbridge en Wimmers. Harry Loots heeft uit de verschillende merken de beste producten uitgezocht om zo een assortiment aan te kunnen bieden met alleen producten die kwalitatief goed zijn.
Betere kwaliteit betekent vaak ook een hogere prijs, dit merk je dan ook wel bij een gedeelte van het assortiment, maar er zijn ook meerdere producten van hoge kwaliteit met een lager prijskaartje waardoor het assortiment dat aangeboden wordt stabiel is. 


Winkelinrichting:

De winkels hebben natuurlijk een inrichting nodig om de producten zo goed en interactief mogelijk aan de consument aan te bieden. Aangezien Loots BVBA twee vestigingen heeft zijn de inrichtingen verschillend, het voornaamste verschil zit hem in de oppervlakte. 

Loots BVBA aan de Kapelstraat is de kleinste vestiging van de twee, maar wel degene waar Harry Loots het langste zit met de verkoop van vuurwerk. Het winkeltje heeft enkele producten (dummy-versies) uitgestald in de etalage en binnen staan enkele vitrines tegen de muren aan met daarin vele producten en een balie over bijna de gehele breedte van de winkel. Tegen de muren achter de balie staan ook nog verscheidene producten opgesteld en in de balie zitten glazen bakken verwerkt met daarin voornamelijk de kleinere producten.
De prijzen staan met stickers op de producten geplakt en zijn goed zichtbaar. De zogenoemde "toppers" zijn producten die zij zelf aanraden aan de consument om aan te schaffen, deze staan ook meerdere keren opgesteld in de winkel om de consument er nog beter op te attenderen.De vestiging van Loots BVBA aan de Molenstraat (puppykennel) is nog niet zo heel lang in gebruik, maar is een stuk uitgebreider dan de winkel aan de Kapelstraat. De oppervlakte van de winkel is vele malen groter en de producten staan ook overzichtelijker en ruimer opgesteld in meerdere vitrines tegen de wanden en in bakken die in de balie verwerkt zijn. De balie in deze winkel is zeer lang en loopt door de gehele winkel heen en daarbij staat er een enorme televisie waar productuitwerkingen getoond kunnen worden aan de consumenten. Ook hier staan de prijzen op stickers op de producten en zijn ook goed zichtbaar voor de klant.
Aan de buitenkant word het al snel duidelijk dat het om een vuurwerkwinkel gaat, de etalages staan helemaal vol met producten (dummy-versies) om zo de consumenten al direct een beeld van het assortiment te geven. Service: 

Bij Loots BVBA zijn ze erg klantgericht, klanttevredenheid staat dan ook hoog bij hen. Consumenten worden geholpen wanneer zij hun bestelling gaan samenstellen, hier kan je als consument om vragen, maar zelf raden ze de consumenten ook producten aan om aan te schaffen. Hierbij wordt uitgelegd wat het effect van het product is en wanneer mogelijk wordt deze ook getoond op de televisie. 
De afhandeling van de bestellingen wordt ook zorgvuldig gedaan, de bestelling wordt nagekeken bij het inpakken van het vuurwerk aan de balie, zo heeft de klant er zich op en kan hij meekijken of alles kloppend is.
Ook is er sprake van een "kadootje" voor de klanten, dit houdt in dat je een gratis extraatje ontvangt. Dit is overigens geen regel waar je van uit moet gaan, kadootjes zullen minder snel gegeven worden wanneer je al van de acties profiteert (dit is een voorbeeld). Niets is zeker, maar naar de winkel komen met het idee dat je gratis vuurwerk krijgt is niet de bedoeling van deze service, het is puur om klanttevredenheid te creëren 
Voor al je vuurwerkinfo!

https://www.avpvuurwerk.nl 


Het loopt altijd af met een sisser... Whistling 
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord

#2
Leuke winkel, kreeg gratis cola daar  Tongue
No pyro, no party! Cool  
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord
#3
De herfst aanbiedingen zijn ook weer beschikbaar bij Loots, je kan ze hier vinden !

https://www.lootsvuurwerk.nl/index.php?c=100
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord
#4
moeilijk en best emotioneel om een review te schrijven over deze winkel ,


ik ben in 2017 ben ik er twee keer geweest , ging super goed , ik kreeg ook een gratis blikje cola , maar in 2018 heb ik een incident gehad met de medewerker ( jongen met blond haar , best een jong persoon )


ik kwam met de bus naar Baarle Hertog / Baarle Nassau ,

en het was precies 17:00 toen ik aan kwam in Baarle ,

en Loots was de winkel waar ik altijd als eerst heen loop , op het moment dat ik voor de winkel stond vertelde de medewerker dat hij zijn zaak ging sluiten en dat ik de volgende dag moest terug komen ( ik kwam op vrijdag en moest terug komen op zaterdag )

ik zei nogal slapjes tegen hem , ach joh het is net 17:00 uur geweest en ik heb alleen een paar vuurpijl paketten nodig en een paar pakjes nitraten ,

het was behoorlijk warm weer en de medewerker was druk bezig en ik bleef aandringen dat hij uit zijn bunker even snel een paar pijlen paketten ging pakken en een paar pakken nitraten en vlinders ,

daar werd hij nogal nerveus van , dat begrijp ik ook wel van hem , maar hij weet zelf ook hoe ver ik moet reizen met het openbaar vervoer om in Baarle te komen ,

dus daarna ben ik niet meer naar Loots geweest terwijl dat me favoriete winkel is ,

ik zat fout met het aandringen dat hij maar even snel wat artikelen voor me moest pakken , maar in mijn ogen zat hij fout dat hij best ''giftig'' reageerde naar mij.

ik weet eigenlijk niet hoe ik dit moet oplossen , als iemand advies heeft voor me of de medewerkers goed kent van Loots in Baarle , dan hoor ik het graag , want eigenlijk maakt het me ook niet uit wie zijn schuld het is , ik wil het gewoon goed uitpraten met de medewerker van Loots en dat ik voortaan met een glimlach weer naar Loots toe kan.

ik weet ook niet of ik nog welkom ben bij Loots in Baarle , ik heb misschien teveel lopen aandringen na 17:00 terwijl de medewerker bezig was om naar huis te gaan , maar ik wil het gewoon goed uitpraten met de desbetreffende medewerker.

Blush
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord
  


Lijst met mogelijk verwante topics
Topic Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
Star Pyroshop Baarle- Hertog Mjd 3 2,509 31-07-2018 / 23:02
Laatste bericht: PyroStar

Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)

Harry Loots Baarle-Hertog00