AFTELLEN NAAR 31 DECEMBER 2020, 18:00u!

Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AVP VANAF NU HET GEHELE JAAR OPEN!
#16
Ben ik gedeeltelijk met je eens. In de de tijd dat AVP ontstond, was er nog geen socialmedia zoals het nu bestaat. Even een nieuw product bekijken doen we tegenwoordig via de telefoon op de diverse kanalen en de forums staan daarin onderaan. Maar voor de liefhebber/freaks zijn we er. En die weten AVP wel te vinden Wink
Voor al je vuurwerkinfo!

https://www.avpvuurwerk.nl 


Het loopt altijd af met een sisser... Whistling 
[-] De volgende 1 gebruiker zegt bedankt Mjd voor dit bericht:
  • Arjan
Voeg bedankje toe Antwoord

#17
Waar hebben jullie het over.... Tongue

[Afbeelding: Screenshot-20181202-091637.png]
Pro-bunkerrat  Laugh
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord
#18
Best druk dan Laugh
Voor al je vuurwerkinfo!

https://www.avpvuurwerk.nl 


Het loopt altijd af met een sisser... Whistling 
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord
#19
Filmpjes van producten kan je inderdaad op meerdere media bekijken maar ik kom toch altijd op het forum terecht om te lezen wat de ervaringen zijn van andere liefhebbers. De meningen op het forum wegen toch wel redelijk mee in de beslissing om iets aan te schaffen of niet. Ik bestel ook het liefste niet teveel nieuwe producten, maar liever producten die al wat langer op de markt zijn.
Is geen garantie tot succes, want langlopende producten veranderen ook in de loop van de jaren of blijken niet elk jaar van dezelfde kwaliteit te zijn. Daarom vind ik het kopen van restanten in de freakacties van winkels altijd wel aantrekkelijk. Vaak weet je al wat meer van het product en de prijs is vaak ook goed te noemen.

De product filmpjes geven ook vaak niet alles goed weer. Sample filmpjes uit China (met de krekels Biggrin), twee producten tegelijk afsteken of filmpjes die zwaar bewerkt zijn qua kleuren en geluid enz. Het liefste kijk ik straatfilmpjes en lees ik de meningen van mede vuurwerkfreaks.
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord
#20
In de maand der maanden zie ik het ledental nou niet echt toenemen, had gehoopt dat het wat meer zou aantrekken. Dat er wat meer gepost zou worden, ook door meerdere mensen. Zie toch wel vaak dezelfde namen voorbij komen in de topics.
Of ben ik te ongeduldig? Biggrin Kan ook natuurlijk.
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord
#21
Ik denk dat de meesten al een van de andere fora als thuishonk hebben. Het is hier inderdaad een heel select groepje
Pro-bunkerrat  Laugh
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord
#22
(10-12-2018 / 15:41)Pyrokegel schreef: In de maand der maanden zie ik het ledental nou niet echt toenemen, had gehoopt dat het wat meer zou aantrekken. Dat er wat meer gepost zou worden, ook door meerdere mensen. Zie toch wel vaak dezelfde namen voorbij komen in de topics.
Of ben ik te ongeduldig? Biggrin Kan ook natuurlijk.

Helaas is het niet zo dat het mega aantrekt deze maand, we zien wel progressie in het leden aantal en elke dag hangen er statistisch gezien best wel wat bezoekers op de site. Denk dat veel mensen ook alleen maar meelezen en weinig reageren. Als ik kijk naar de berichten die wij op bijvoorbeeld Facebook zetten word eigenlijk maar zeldzaam op gereageerd.. Bij te winnen berichten trekt het wat aan, maar als wij er op zetten dat we mensen zoeken bij het team horen we nagenoeg niets.. Weet niet wat het is, maar helaas is dit wel de realiteit. 

AVP is voor veel mensen een stukje nostalgie en dat zal zo blijven vermoed ik.. De statistieken van 10 jaar geleden halen we helaas niet meer.. Maargoed, we kunnen daar wel naar blijven kijken, feit is dat de mentaliteit (en de tijd van iedereen) gewoon anders is. De leden van AVP van toen zijn inmiddels vaders, moeders en hebben andere prioriteiten en belangen.. Op de andere grote sites is het ook een selecte groep, de rest van het jaar is het bij geen enkele vuurwerksite druk.. Die tijden zijn veranderd door de komst van veel meer sites en vooral van Socials Media.. alles is daar naartoe verplaatst waarbij we 10 jaar geleden nog alleen wat forums hadden.  Thumbsup 

Denk dat het hier nog wel wat aantrekt, vergeet ook niet dat we er eigenlijk pas 2 jaar weer zijn.. ik hoor nog steeds wel eens verbaasde oud leden die nu pas vernemen dat we weer online zijn... Als we hier met een gezellig club liefhebbers zijn komt wel goed  Smile
Voor al je vuurwerkinfo!
https://www.avpvuurwerk.nl 
[-] De volgende 2 gebruikers zeggen bedankt Arjan voor dit bericht:
  • Henry38, Pyrokegel
Voeg bedankje toe Antwoord
#23
Ik heb wel ff nagedacht over die functie bij het team maar de voorwaarden zijn moeilijk te combineren met mijn onregelmatige werktijden. Ik zou best wel wat voor het forum willen doen. Als lid probeer ik wel om zoveel mogelijk te lezen en te reageren op het forum. Pas bracht ik een dood topic weer aan de gang Biggrin
Maar het klopt dat we allemaal wat ouder zijn en de tijden zijn veranderd. Andere media zijn erbij gekomen en die nemen ook allemaal een stuk van ieders tijd in beslag.
Als ik alleen al kijk naar Insta wat daar allemaal over vuurwerk is te vinden, of vuurwerk gerelateerd is. Die jonge gasten zitten ook alleen maar op Insta en aanverwante social media tegenwoordig. Facebook doen ze niet aan, want daar zitten je ouders enz ook op, vinden ze niks over het algemeen. 
Mss reclame maken voor AVP op de andere vuurwerk fora? Biggrin

Afijn, we gaan gewoon vrolijk verder met lezen, kijken en reageren. 
Ik hoop echt dat AVP lekker blijft groeien en het sfeertje inderdaad behouden blijft  Thumbsup
[-] De volgende 1 gebruiker zegt bedankt Pyrokegel voor dit bericht:
  • Arjan
Voeg bedankje toe Antwoord
#24
Ik denk dat groeien wel lukt en ik moet beamen wat arjan zegt tis meer lezen dan schrijven.
Met geniddelt 100 gasten per uur hoor je niemand
Voor al je vuurwerkinfo!

https://www.avpvuurwerk.nl 
[-] De volgende 2 gebruikers zeggen bedankt patrick ouwehand voor dit bericht:
  • Arjan, Pyrokegel
Voeg bedankje toe Antwoord
#25
(11-12-2018 / 00:38)patrick ouwehand schreef: Ik denk dat groeien wel lukt en ik moet beamen wat arjan zegt tis meer lezen dan schrijven.
Met geniddelt 100 gasten per uur hoor je niemand

Toen ik dit de eerste keer las was ik ff in de war. Ik dacht hoe weet hij nou mijn naam? hahahah
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord
#26
Zag ik vandaag onder aan de site staan:

Het hoogste aantal gebruikers tegelijk online was 4,353 op Vandaag om 00:02.

Het forum krijgt genoeg bezoek zo te zien  Ermm
[-]
  •
Voeg bedankje toe Antwoord
  


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)

AVP VANAF NU HET GEHELE JAAR OPEN!00